skip to main content
Lingue:

Risutati 1 - 10 di 11  per Tutte le collezioni

Risultati 1 2 next page
Filtrati per: lingua: Albanese rimuovi
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti : Arsimi dhe trajnimi - Çelsi i ardhmërisë suaj.
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti : Arsimi dhe trajnimi - Çelsi i ardhmërisë suaj.

Delegation to the Former Yugoslav Republic of Macedonia ; European Commission ; Directorate-General for Communication

Luxembourg : Publications Office ; 2014

Accesso online

2
Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti : arsimi dhe trajnimi - çelës i ardhmërisë tuaj.
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti : arsimi dhe trajnimi - çelës i ardhmërisë tuaj.

European Commission ; Directorate-General for Communication

Luxembourg : Publications Office ; 2014

Accesso online

3
Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti Arsimi dhe trajnimi - Çelsi i ardhmërisë suaj.
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti Arsimi dhe trajnimi - Çelsi i ardhmërisë suaj.

Delegation to the Former Yugoslav Republic of Macedonia ; European Commission ; Directorate-General for Communication

Luxembourg : Publications Office ; 2014

Accesso online

4
Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti arsimi dhe trajnimi - çelës i ardhmërisë tuaj.
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti arsimi dhe trajnimi - çelës i ardhmërisë tuaj.

European Commission ; Directorate-General for Communication

Luxembourg : Publications Office ; 2014

Accesso online

5
Aventurat e xhulit dhe stivenit : të zbulojmë botën e bujqësisë organike.
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

Aventurat e xhulit dhe stivenit : të zbulojmë botën e bujqësisë organike.

European Commission ; Directorate-General for Agriculture and Rural Development

Brussels: European Commission ; 2011

Accesso online

6
"Çka ka për mua?" : mundësitë e BE-së për arsim, kulturë dhe rini.
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

"Çka ka për mua?" : mundësitë e BE-së për arsim, kulturë dhe rini.

European Commission ; Office in Kosovo

Luxembourg : Publications Office ; 2012

Accesso online

7
Më lini t’u tregoj një sekret : për ambientin.
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

Më lini t’u tregoj një sekret : për ambientin.

Coppée, Benoît ; Viot, Nicolas ; European Commission ; Directorate-General for the Environment

Luxembourg: Publications Office ; 2003

Accesso online

8
10 vjet Kornizë Evropiane e Kualifikimeve (KEK)
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

10 vjet Kornizë Evropiane e Kualifikimeve (KEK)

European Commission ; Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Luxembourg : Publications Office ; 2019

Accesso online

9
Korniza Evropiane e Kualifikimeve mbështesim të mësuarit, punën dhe lëvizshmërinë përtej kufijve : 10-vjetori.
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

Korniza Evropiane e Kualifikimeve mbështesim të mësuarit, punën dhe lëvizshmërinë përtej kufijve : 10-vjetori.

European Commission ; Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Luxembourg : Publications Office ; 2019

Accesso online

10
Korniza Evropiane e Kualifikimeve : mbështesim të mësuarit, punën dhe lëvizshmërinë përtej kufijve : 10-vjetori.
Material Type:
Libro
Aggiungi allo Scaffale Elettronico

Korniza Evropiane e Kualifikimeve : mbështesim të mësuarit, punën dhe lëvizshmërinë përtej kufijve : 10-vjetori.

European Commission ; Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Luxembourg : Publications Office ; 2019

Accesso online

Risutati 1 - 10 di 11  per Tutte le collezioni

Risultati 1 2 next page

Personalizza i tuoi risultati

  1. Edita

Refine Search Results

Espandi i miei risultati

  1.   

Ricerca in corso nelle risorse remote ...